Assassin’s Creed

Assassin’s Creed är ett otroligt populärt tv-spel som har utvecklats av Ubisoft och släpptes första gången 2007. Sedan dess har det kommit ett flertal uppföljare till detta spel. Karaktären i spelet heter Animus och det som har gjort detta spel så otroligt populärt är att det visar historien på många olika sätt. Det är även otroligt detaljerat och har hög grafik. De olika spelen utspelar sig under olika händelser i historien. Bland annat får du chansen att följa med tempelriddareordern, spelet påverkas av de val du gör och utgången kommer även att bli annorlunda beroende på om du väljer att vara god eller ond i spelet. Animus är dock en lönnmördare men trots det kan du påverka historien en hel del.4901025378_c9ffd10a9f_b

Det är ett mycket spännande spel där du får chansen att slåss med pirater, resa runt i världen, träffa kändisar som Leonardo Da Vinci och mycket mer. Spelets gameplay har blivit berömt och prisat över hela världen och om du helt enkelt älskar historia och även fighting spel är detta någonting för dig. Det finns tillgänglig till Microsoft Windows, Playstation 3 och Xbox 360. Miljöerna som utspelar sig i Assassin’s Creed är historiskt korrekta.

Utöver det första Assassin’s Creed finns det uppföljare. De är Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations, Assassin’s Creed 3, Assassin’s Creed 4 Black Flag, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Rouge samt Assassin’s Creed Chronicles. Det finns alltså totalt 9 stycken spel tillgängliga idag och det finns inga planer på att inte bygga vidare på denna serie. Sannolikt kommer det att komma ett tiotal nya spel och om du älskar historia, fart, spänning, fantastisk miljö och oändligt med kreativitet så bör du testa detta spel. Du kommer sannolikt att känna precis samma sak som resten av världen för det, nämligen att du älskar det.